Zelenjava: paprika, paradižnik, mung fižol
Mung fižol je ena huda stročnica, ki zelo popestri solatne jedi. Kuhajte ga v slanem kropu cca. 30 - 40 minut, medtem pa pripravite še ostalo zelenjavo.
Meso: telečji zrezki.
Meso narežite na čist male koščke, solite s himalajsko soljo in ...
Začimbe: nedrobljen čili iz Hiše začimb
... in si od cimre sposodite en nor čili, ga razrežite in z njim "popacajte" meso.
Olje: domače bučno olje (ful temno)
Dodatek za zabavo: ovčji in kravji sir s Korčule
Dodatek za zabavo: ovčji in kravji sir s Korčule
Zelenjavo prelijte z bučnim oljem in himalajsko soljo, dodajte mung fižol, meso in koncu še nadrobljen sir. Za okras odtrgajte še kakšen listek bazilike.
Trapez super solata.
PS: če po tem obroku letite na trening, solati dodajte še kakšen zrezek.
Ni komentarjev:
Objavite komentar